Geachte mevrouw/mijnheer,

2013 was een zwaar jaar voor de dieren. Veel dieren overleefde de koude en vooral natte winter niet. In maart mislukte daardoor gedeeltelijk de eerste worp van de eekhoorns. De hete droge zomer gevolgd door een natte koude herfst putte de dieren nog verder uit, nu vooral onder de jonge egels die dan net op eigen pootjes stonden.

We verwachten dat de populatie met 35% is afgenomen!

Ook financieel kreeg de opvang te maken met nog meer bezuinigingen en prijsstijgingen. De kosten van de huisvesting moeten omlaag maar alle gesprekken met gemeenten, organisaties en instellingen voor een andere ruimte liepen op niets uit.

Tijd voor actie dus, een noodactie onder de naam www.toekomstvoordieren.nl. Want we hebben in 2013 ons 10.000ste egeltje binnen gekregen dus opvang is noodzakelijk!

Wij vragen u dan ook boomstammen en blaadjes te doneren voor een nieuw onderkomen!
100.000 boomstammen!

BOUWT u mee?

U kunt ons financieel steunen door hier boomstammen en blaadjes te doneren, maar we vragen ook uw hulp om heel veel mensen te bereiken! Klik hier voor de diverse mogelijkheden.

Voor vragen, ideeën en materialen kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

We realiseren ons goed dat wij de zoveelste organisatie zijn die om geld vragen en dat er wantrouwen is ontstaan of het geld wel besteed wordt aan het doel waar het voor gegeven is. Hiervoor hebben wij een heleboel informatie gezet bij Veelgestelde vragen, waaronder het feit dat wij alleen met vrijwilligers werken, een Anbi-status hebben, een registeraccountant onze financiën controleert en wij aan het einde van de actie een verantwoording op deze website zullen plaatsen.

Jenny Kleve
Directeur