800 dieren opvangen per jaar is veel! Daarvoor willen we heel veel mensen benaderen en kunnen we uw hulp gebruiken! Benader hiervoor uw familie, vrienden, kennissen en collega’s!

Dit kunt u doen door boomstammen of blaadjes te doneren. Of vrienden en familie te wijzen op de pagina van toekomst voor dieren, en daarbij onze actie promoten.

Een rechtstreekse donatie is ook mogelijk. Deze kunt u overmaken op NL22INGB0007620138 t.n.v. Egelbescherming Nederland o.v.v. Toekomst voor dieren.

Like ons op sociale media
Wij zijn actief op Youtube, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Het is belangrijk om zoveel mogelijk volgers te krijgen zodat de actie een brede uitstraling krijgt. Like ons en verspreid onze berichten naar uw achterban.

Facebook

Twitter

Pinterest

YouTube

Google PlusEen leuk product…
Het is ook mogelijk om een leuk (eigen gemaakt) product, dienst of dagje uit aan te bieden. Het voordeel voor de aanbieder is dat ze gratis reclame op onze website krijgen in de vorm van een eigen pagina, met informatie over hun bedrijf, het product en een verwijzing naar hun website.
Gezamenlijk bepalen we de prijs voor het aanbod en de bezoekers kunnen dit via onze website kopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de actie.

Breng mooie prijzen in voor onze loterij en boeken en dvd's voor onze boekenmarkt.
Tijdens de Open Dag van Egelbescherming Nederland en Eekhoornopvang Nederland op 24 september 2014 houden we een grote loterij en boeken en dvd-markt. U kunt hiervoor mooie prijzen, antiek, curiosa, boeken en dvd's inbrengen.

cadeaus copy

Doneer Douwe Egbertszegels.
Al jaren sparen onze donateurs mee met hun DE-zegels. Hiervan kopen wij de loterijprijzen en koffie voor onze medewerkers. Spaar mee! U kunt ze opsturen naar:

Egelbescherming Nederland
Landweg 3
1276AS Huizen

Toekomst voor Dieren Douwe Egberts

Plaats een Collectebus op uw bedrijf/werk
Plaats een collectebus op uw werk, bedrijf of in uw winkel.

Wilt u hieraan mee werken? Vul dan het contactformulier in en één van onze medewerkers neemt contact met u op voor de afhandeling.

Contactformulier

collectebus Toekomst voor dieren Egelbescherming Eekhoornopvang

Doneer kerstpakketten aan de actie
Voor Kerst 2018 kunt u met uw collega's afspreken dat het bedrag van de kerstpakketten overgemaakt wordt naar de actie Toekomst voor Dieren.

Kerstpakket Toekomst voor Dieren

Vraag uw supermarkt of de lege flessenactie een maand in het kader van de actie Toekomst voor Dieren mag staan.
Lege flessen voor het goede doel is een algemeen fenomeen aan het worden waar de moderne innamemachines al op zijn aangepast. U kunt vaak al zelf aangeven of u wilt doneren of zelf het bonnetje wilt innen. De agenda van de lege flessen acties zijn al vaak maanden vooruit volgeboekt. Vraag aan uw supermarkt wanneer er weer een gaatje is en of de actie Toekomst voor Dieren dan ingeboekt kan worden. Geef alle informatie met contactpersoon bij de supermarkt via het contactformulier aan ons door en wij dragen zorg voor alle materialen.

c1000 toekomst voor dieren

Plaats zelf informatie op uw website, facebook, twitter, google+ etc.
raagt u de actie een warm hart toe? Meld dit dan op uw eigen website en sociale media. Een persoonlijke aanbeveling werkt het beste!

social media toekomst voor dieren

Plaats een bericht over de actie in uw eigen nieuwsbrief, krant, tijdschrift.
Werkt u in de media of is er in uw bedrijf een nieuwsbrief of ander communicatieitem? Schrijf dan een stukje over de actie in dit orgaan.

U kunt via het contactformulier een persbericht en foto's opvragen.

Contactformulier

nieuwsbrief-2 copy