Heeft u één dagdeel in de week over om te helpen de dieren te verzorgen, meldt u dan aan op het contactformulier.

Tijdens een persoonlijk gesprek krijgt u alle informatie over de vacature.

Welke vacatures zijn er?

  • Verzorger, minimaal 1 dagdeel per week. Onze verzorgers, wegen de egels, maken de hokken schoon, verschonen het voedsel, helpen met eenvoudige medische handelingen en zorgen ervoor dat de opvang er goed uit blijft zien.
  • Medisch verzorger, minimaal 1 dag per week. Verzorgers die erg geïnteresseerd zijn in het medisch verzorgen van de dieren, kunnen intern opgeleid worden tod medisch verzorger of zelfs dagleider.
  • Thuistelefoniste, minimaal 1 dag per week en 1 keer in de maand één dag in het weekend. Hiervoor hoeft u niet thuits te bijven. Met uw eigen mobiel ontvangt u tussen 12.00 uur en 21;00 uur de telefoontjes op en verwijst de mensen door en informeert de dagleider als er een dier naar de opvang gebracht wordt. U kunt gaan en staan waar u wilt maar dient wel altijd de telefoon op te nemen en de telefoonmap bij u te dragen.
  • Administratief medewerker, minimaal 1 dagdeel per week. U helpt mee met de administratieve afhandeling van mails, de post, de online shop etc. Daarnaast ontvangt u de bezoekers en helpt mee het gebouw er representatief uit te laten zien. U zorgt tevens voor de koffie van alle medewerkers en in het hoogseizoen mag u mee helpen met het flessen van de jonge egels.
  • Promotiemedewerkers, 1 dagdeel per week. U helpt mee bij het opzetten en uitvoeren van promotionele activiteiten als de Open Dag, de emballageacties etc.
  • Gastvrouw, minimaal 1 dagdeel per week. U zorgt voor de ontvangst van de bezoekers, voorziet de medewerkers van koffie, zorgt dat de wasmachines en drogers door blijven draaien, houdt het gebouw representatief en helpt in het drukke seizoen met het flessen van de jonge dieren.

KOM ONS HELPEN!