Bibliotheek Huizen verzamelt kranten voor de egels!

with Geen reacties

Voor onze egels hebben wij wekelijks ontzettend veel kranten nodig. Wij gebruiken deze kranten namelijk als bodemmateriaal. Aangezien wij alle hokken ELKE dag verschonen, gaan er aardig wat kranten door heen op de opvang. Mede dankzij Bibliotheek Huizen kunnen wij … Read More

Nationaal Natuur- & Vlechtfestival

with Geen reacties

Op 14 & 15 juni 2014 vindt bij Vivara in Vierlingsbeek het Nationaal Natuur- & Vlechtfestival plaats. Tijdens dit tweedaagse evenement worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd in de Natuurtuin van Vivara. Op het programma staan onder andere wilgentenenvlechten, een … Read More

Telegraaf: Egels en eekhoorns in goede handen

with Geen reacties
De Telegraaf: VERZWAKT, GEWOND OF MISHANDELD. PER JAAR worden meer dan 1200 egels en eekhoorns bij de Egelbescherming en Eekhoornopvang in Naarden binnengebracht. Ruim driekwart van die dieren kan worden teruggezet in de natuur. Maar nu dreigt de grootste opvang van Europa zelf dakloos te worden.

Eerste aanbieding: Gouden oorbellen met edelsteen

with Geen reacties

Inmiddels zijn er velen aanbiedingen bijgekomen maar het allereerste gedoneerde product zijn deze gouden oorbellen met smaragdgroene edelstenen.

Al jaren werk ik als vrijwilliger bij de Egelbescherming en Eekhoornopvang, en ik werk natuurlijk mee aan de Actie. Ik wilde dan ook meteen één van mijn handgemaakte sieraden doneren waarvan de opbrengst voor 100% naar het Wildlife Hospitaal voor de egels en eekhoorns gaat!

Van der Lans Antiek start eigen actie

with Geen reacties

Saskia en Han van ‘van der Lans Antiek’, waren de eerste ondernemers die een actie hebben opgezet ten behoeve van het Wildlife Hospitaal!

Wij doen graag mee aan de actie om geld in te zamelen voor de bouw of aankoop van een Wildlife Hospitaal.
In dit Hospitaal kunnen zieke en gewonde egels en eekhoorns worden verzorgd om later weer in de natuur uitgezet te worden.

Instituut Opleidingen InterventieManagement

with Geen reacties

Het bedrijf Hendriks & Van Veen voelt zich al jaren betrokken bij het wel en wee voor de egels en eekhoorns en heeft 500 euro ingezameld voor de dieren. Samen met het team hebben ze besloten ons te steunen. Wij zijn hier ontzettend blij mee en danken Instituut Opleidingen InterventieManagement.