Veterinaire Diergeneeskunde Qre start eigen actie

with Geen reacties
Qre Toekomst voor Dieren Een donatie aan de Noodactie van de Egelbescherming en de Eekhoornopvang combineren met een veterinair natuurgeneeskundig consult voor uw dier? Van ieder consult doneert Anita van het Nederend van Qre Veterinaire Natuurgeneeskunde € 5,00 aan de noodactie!

Qre, uit te spreken als cure, betekent helen/genezen. Met een natuurgeneeskundige behandeling wordt een beroep gedaan op het zelf herstellend vermogen. De natuurgeneeskunde ziet het organisme als een eenheid van lichamelijk, mentaal en emotioneel functioneren. Passend bij het dier en de klacht(en) worden er een of meerdere therapievormen ingezet.

Hoe werkt het?
Vul het intakeformulier op Qre zo volledig mogelijk in o.v.v. Noodactie Toekomst voor Dieren.

Hiervoor krijgt u:
Een consult voor uw dier met vooraf een totale vitaliteitsmeting. In de dierenpraktijk behandelt Anita paarden, honden en katten. Zij werkt met meetinstrumenten zoals de biotensor en bioresonantie. Zo komt ze precies te weten waar het probleem zit. Ook meet zij op energieblokkades. Op deze manier kan het dier heel gericht behandeld worden met homeopathie, fytotherapie, celzouttherapie, aromatherapie of bachbloesems. Tijdens het consult krijgt het dier in de meeste gevallen meteen een bioresonantiebehandeling. Voedingsadvies wordt indien nodig ook meegenomen in de behandeling.

Voor uitleg van de gebruikte therapievormen zie Qre.

Actie is geldig voor een nieuwe klant en voor het eerste consult en is geldig in maart, april en mei 2014. Voor consulttarieven zie Qre.

Bedrijf: Veterinaire Diergeneeskunde Qre
Website: www.qre.nl

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.