De Wildlife Transportkit bevat alles wat u nodig heeft om gewonde, zieke of verweesde kleine en middelgrote dieren veilig op te pakken en naar een opvang te vervoeren.
Inhoud Wildlife Transportkit:
  • doos M (40x30x30 cm);
  • doos S (30x15x21 cm);
  • grote handdoek;
  • kleine handdoek;
  • rescue bottle;
  • wegwerphandschoenen;
  • informatieflyer.

 

Om de Wildlife Transportkit zo compact en handzaam mogelijk te houden, hebben we gekozen om doos M extra dubbel te vouwen, zodat deze in de bijgeleverde plastic tas past.

Bestellen & Retourneren
Bestellen

De Wildlife Transportkit is nu tijdelijk te bestellen van € 16,95, nu voor € 14,99.

Wij streven ernaar om de bestellingen binnen drie werkdagen te verzenden. Meestal lukt dit sneller. U krijgt dan van onze pakketdienst, PostNL, een automatisch mailbericht met track & trace informatie.

 

Retourneren
  • Mocht u niet tevreden zijn over de geleverde producten, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren aan onderstaand adres. Wij adviseren u om voor een vlotte afhandeling eerst contact op te nemen op: info@egelbescherming.nl.

Egelbescherming Nederland, retourneren

Bijenmeent 134

1218 GK  Hilversum

Met het oog op onze omgeving, CO2-uitstoot en de natuur, moedigen we het aan om bewust te kopen en willen we zo min mogelijk half volle vrachtwagens laten rijden. U dient daarom de portokosten zelf te betalen, tenzij het artikel door toedoen van ons beschadigd is of foutief geleverd is.

Zodra de retourzending ontvangen is maken wij het orderbedrag binnen uiterlijk 14 dagen over.

Hergebruik onderdelen
Transportdozen

De dozen kunnen in principe meerdere malen gebruikt worden, omdat de handdoeken de dozen schoonhouden. Uitzonderingen hierop zijn als het dieren met een besmettelijke ziekte betreft of dat een dier de doos ondergeplast en/of ondergepoept heeft en de handdoek dat niet voldoende heeft kunnen opvangen.

Rescue Bottle

Na gebruik kunt u deze goed afspoelen en laten drogen. Het etiket is niet vaatwasmachine bestendig.

Handdoeken

De handdoeken dient u op 60 graden te wassen, behalve als een opvangcentrum u adviseert dit op 90 graden te doen bij onbekende ziektes.

 

Wegwerphandschoenen

Zo lang u deze niet gebruikt om het dier zelf aan te raken, kunt u ze makkelijk hergebruiken. Ze zijn zeer ruim, waardoor aan en uittrekken erg makkelijk is.