Sneak Preview: Overhandiging eerste Wildlife Transport Rescue Kit aan Hilde van Garderen, wethouder van Almere

with Geen reacties

Afgelopen maanden hebben we met hart en ziel gewerkt aan de Wildlife Transport Rescue Kit. Hiermee kunt u in nood verkerende dieren veilig en eenvoudig vervoeren voor mens en dier.

De Wildlife Transportkit was oorspronkelijk bedoeld voor egels en eekhoorns. Aangezien de Wildlife Transportkit ook uitermate geschikt is voor andere kleine tot middelgrote in nood verkerende dieren, hebben we een hulpsite gecreëerd, voor al het wildlife in Nederland. Al deze informatie is ondergebracht onder: www.toekomstvoordieren.nl.

Morgen wordt de eerste Wildlife Transportkit overhandigd aan wethouder Hilde van Garderen van Gemeente Almere, die ons samen met de gemeente Huizen enorm geholpen hebben bij de realisatie van de quarantaine.

Bestel nu als eerste uw eigen Wildlife Transportkit op: www.toekomstvoordieren.nl. De Wildlife Transportkit bevat alles wat u nodig heeft om gewonde, zieke of verweesde kleine en middelgrote dieren veilig op te pakken en naar een opvang te vervoeren. De gehele opbrengst gaat naar de egels en eekhoorns.

We zijn heel erg benieuwd wat u er van vindt. Laat het ons weten!

Comments are closed.